Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleşen programa kadınlar yoğun ilgi gösterdi.
İletişim uzmanı Şaban Kızıldağ’ın sunumundan sonra bir konuşma yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, projelerinde kente kimlik kazandırmak için büyük bir çaba sarf ettiklerini, bu kapsamda hastane, meydan, bilgi evi, kültür evi, kitap kahveler gibi birçok önemli çalışmayı başlattıklarını belirtti. Başkan Çiftçi, “Birçoğumuz farklı şehirlerden Çayırova’ya gelip buraya yerleştik. Artık burası da bizim memleketimiz. Çayırova’yı seviyoruz. Çayırovayı daha da güzel bir kent yapmak için emek veriyoruz, Çayırova’yı sevince daha gönülden çalışıyoruz’’ dedi.
Göreve geldiği günden bugüne kadar tamamlanan projelere de değinen Çiftçi, bu projeler içinde kendisi için en özel olanın “Beşikten Eşiğe Yetim’’ projesi olduğuna vurgu yaptı. Birçok yetim ve öksüz çocuğa doğrudan temas edebildiklerini ve maddi manevi yanında olduklarını belirten Çiftçi, bu projeyle ilgili meclis kararı çıkartarak kalıcı hale getirdikleri sözlerine ekledi.
Çayırova’da “Kadın Buluşmaları’’ programı
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Kadın Buluşmaları’’ programı kapsamında bir araya geldiği Çayırova’lı kadınlara hizmetleri ve projeleri anlattı.
YORUM EKLE
1
Büyükşehir’den Kabaoğlu’na halı saha
2
Sanat ve eğlence atölyeleri ara tatil keyfine renk...
3
Başkan Bıyık’ın yoğun mesaisi devam ediyor
4
Büyükşehir ekiplerinden yollara hızlı ve etkili...
5
Pişmaniye imalathaneside yangın
6
MHP’li Sancaklı Doğan’ı tebrik etti!
7
Aygün’den Sağlık Çalışanlarına Teşekkür
8
Başkan Bıyık gençlerle “İyi ki Varsın Eren”...
9
Başkan Büyükakın, “Ölümü unutmadan yaşayın”
10
Kara Ailesi’nin acı kaybı!