Olay, 7 Eylül'de Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ihaleye gitmek için evinden ayrılan Avukat Niyazi Hepgüler (72), otomobiliyle seyir halinde ilerlediği sırada motosikletli şüpheliler tarafından takip edildi. Bir süre sonra motosikletli şüpheliler, Hepgüler'in aracına vurarak otomobili durdurdu. Ne olduğunu anlamak için otomobilden aşağıya inen Hepgüler'e motosikletin üzerinden inen 2 şüpheli tarafından 3 el ateş edildi. Hepgüler yaralanırken, şüpheliler ise kayıplara karıştı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Hepgüler, sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırılırdı. Olaya ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Soruşturma kapsamında Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen operasyonlarda, olaya karıştığı tespit edilen 6 şüpheli yakalandı. İkametlerde yapılan aramalarda 4 adet ruhsatsız silah ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, H.K. (26), A.K. (40), M.A.L. (19), E.A. (29), S.A. (22) ve E.E.K. (19) isimli şüpheliler ise gözaltına alındı. Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan zanlılar, Karamürsel Adliyesi'ne sevk edildi. Adliyedeki işlemlerinin ardından M.A.L., E.E.K., A.K. tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer 3 şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Avukatı silahla vuran 6 şüpheliden 3’ü tutuklandı
Karamürsel ilçesinde ihaleye gitmek için evinden çıkan avukata 3 el ateş ederek yaralanmasına sebep olan 6 şüpheliden 3’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

YORUM EKLE
1
Akmeşe’ye Ambulans ve İtfaiye talebi!
2
Çakır, Kocaeli'de muhalefet boşluğunu dolduracağız
3
Kartepe’de yeni projeler için kolları sıvadık
4
GÜDEF’ten bürokratlarla istişare toplantısı!
5
Mavi Nefes Projesi, Kocaeli’den başladı
6
“Çelik” Karate, Türk Sporuna altın yetenekler...
7
Tedbir-i Mekân Projesinde afet eğitimi
8
Büyükşehir’den doludan tarlaları zarar gören...
9
Otobüs ve tramvaydan yeni rekor
10
Tır dorsesinde kaçak sigara ve cep telefonu ele...